Politica de confidențialitate

A fost adăugat în coș

Politica de confidențialitate


Compania “Decostar”SRL a dezvoltat această politică de confidențialitate, în scopul de a clarifica în continuare procedura pentru colectare și transmiterea informației pe site-ul nostru www.gefest.md și serviciile noastre de procesare a comenzilor (Serviciile noastre). Politica noastră este de a colecta numai informațiile care sunt necesare pentru a menține relația clientului cu www.gefest.md. Utilizarea site-ului nostru sau efectuarea comenzilor este echivalentă cu recunoașterea și acceptarea acestei politici de confidențialitate.

1. Informațiile pe care le colectăm.

1.1. Informaţii personale.
Noi primim și stocăm informația personală oferită de catre Dvs.: numele şi prenumele; numărul telefonului mobil și staționar; e-mail; adresa de livrare.

1.2. Datele privind utilizarea serviciilor.
Când utilizați site-ul nostru sau Serviciile noastre, noi putem efectua colectarea automată a anumitor date referitoare la modul în care utilizați site-ul.
Informații despre trafic. Noi primim automat anumite tipuri de informații de fiecare dată când interacționați cu noi. Informația poate fi, de asemenea, colectată în mod automat, folosind cookie-markeri (cookie-uri).
Cookies. Noi folosim markeri cookie pentru a colecta informații întru găsirea oportunităților de îmbunătățire ulterioară a site-ului și a serviciilor noastre.

1.3. Informații cu privire la copii.
Site-ul nostru este un site public, care nu este destinat să colecteze informații personale de identificare de la copii. Prin urmare, pentru a se conforma cu prevederile legale ale vieții private a copiilor, copiii sub 18 ani nu au voie să se aboneze la listele noastre de e-mail sau să utilizeze Serviciile site-ului nostru.

2. Utilizarea informațiilor personale.

2.1. Utilizarea informațiilor cu caracter personal în cadrul companiei.
În general, noi folosim informațiile personale în cadrul companiei în scopul de a deservi clienții și de a extinde relația noastră cu ei.

2.2. Dezvăluirea informațiilor cu caracter personal către persoanele terțe.
Noi nu dăm în chirie, nu vindem și nu transmitem informațiile personale către alte persoane fizice sau agenți economici care nu sunt parți afiliate nouă, cu excepția: transferului de date cu caracter personal cu acordul utilizatorului în scopul efectuării tranzacției solicitate de acesta; în cazul în care divulgarea datelor cu caracter personal sunt prevăzute de către legislație; în cazurile în care divulgarea datelor cu caracter personal este justificată de protecția drepturilor și bunurilor noastre. Mai jos găsiți situațiile ce justifică divulgarea informațiilor cu caracter personal:
Consimțământul Dvs. Noi dezvăluim informațiile personale, care pot fi primite de către noi, în scris sau oral, folosind instrumentele pentru comunicarea în timp real sau ca parte a acordului încheiat între noi cu consimțământul Dvs.
Prelucrarea tranzacțiilor. Noi dezvăluim informații cu caracter personal persoanelor terțe în caz de necesitate în legatură cu deservirea sau prelucrarea comenzilor pentru a efectua tranzacția Dvs.
- Analiza internă. Putem utiliza informațiile Dvs. personale pentru statistica internă, în scopuri de proiectare sau operaționale.
- Părțile noastre afiliate. Avem dreptul de a furniza toate informațiile colectate cu caracter personal părților noastre afiliate. Părțile afiliate sunt prestatorii de servicii financiare, cum ar fi instituțiile care oferă servicii de sprijin general pentru activitatea economică, precum și afiliații în domeniul vânzări și suport, inclusiv furnizorii de serviciu a suportului de sistem.
Protecția companiei și a altor persoane. Noi putem dezvălui informațiile personale atunci când din punctul nostru de vedere, divulgarea lor este justificată de respectarea legislației (de exemplu, pe baza cererii de prezentare la judecată, ordinului sau hotărîrii judecătorești).

3. Site-urile părților terțe.
Paginile site-ului www.gefest.md conțin link-uri către site-urile părților terțe. Este posibil să fiți redirecționat către o parte terță pentru procesarea unei tranzacții financiare sau o instituție de credit. Aceste site-uri sunt acoperite de confidențialitatea proprietarilor respectivi, și site-ul www.gefest.md nu este responsabil pentru acțiunile lor, inclusiv practica lor de a lucra cu informații. Utilizatorii care furnizează informații personale la astfel de site-uri a părților terțe sau prin intermediul acestora trebuie să se informeze citind politica de confidențialitate a acestora.

4. Siguranța.
Secțiunile deschise ale site-ului nostru nu sunt criptate sau protejate cu parolă, cu toate că folosim măsuri de securitate rezonabile, din punct de vedere comercial, pentru a ne proteja împotriva pierderii sau utilizării incorecte și distorsionării informațiilor controlate de noi. Noi protejăm securitatea informațiilor Dvs. în timpul transmiterii ei prin folosirea protocolului SSL/TLS.

5. Modificările politicii actuale.
Noi putem revizui și actualiza Politica actuală.Toate modificările vor fi reflectate în acest document pe care îl puteți studia oricând, despre ce informații colectăm și cum le folosim.
Data de alcătuire și de aplicare a acestei politici de confidențialitate: 02 iulie 2021.
Modul de contact cu www.gefest.md
Ne puteți contacta la adresa de e-mail: online@gefest.md.
Vă rugăm să raportați orice încălcare cunoscută de Dvs. a acestei politici.

Citiți cu atenție condițiile de utilizare a site-ului www.gefest.md

Notă de informare privind drepturile subiecţilor de date cu caracter personal.
Proprietarul magazinului online www.gefest.md va colecta, procesa și/sau utiliza informațiile furnizate de Dvs. în scopul executării comenzii.
Completarea formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse in baza de date a www.gefest.md pentru utilizarea și prelucrarea lor, de către colaboratorii acestora pentru desfășurarea activitaților enumerate mai sus, inclusiv, furnizorii de servicii curierat, servicii de plată / bancare, după cum urmează:

- validarea, evoluția și starea comenzilor plasate de Dvs.;
- facturarea produselor și serviciilor comandate;
- asigurarea livrării produselor comandate;
- expedierea ofertelor comerciale și a noutăților;

Vor fi prelucrate următoarele categorii de date cu caracter personal: numele şi prenumele; numărul telefonului mobil și staționar; e-mail; adresa (domiciliul/reședința). Comanda cumpărătorului se păstrează în cabinetul personal și în orice moment poate fi văzută de el.

Cu ajutorul Cookie-lor vor fi înregistrate următoarele date: IP-adresa; data si ora accesării; denumirea paginii; ID-ul sesiunii; URL-ul de referință (de la care ați venit pe pagina noastră Web); cantitatea de date transmise; produsul și informațiile versiunii Browser-ului folosit; sistemul de operare folosit de utilizator.

Conform prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 “Privind protecția datelor cu caracter personal”, www.gefest.md garantează o protecție maximă a datelor personale ale clienților împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, răspîndirii, precum si asupra altor acțiuni ilicite care pot cauza lezarea drepturilor acestora.

Astfel, www.gefest.md prelucrează datele personale furnizate de utilizatori în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.

Clienții beneficiază de drepturile prevăzute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 “Privind protecția datelor cu caracter personal”.

Noi utilizăm instrumente și tehnici de securitate, dar și politici interne respectate de angajații noștri pentru a proteja datele furnizate de Dvs. și care pot sau nu sa va identifice direct sau indirect.

“Decostar”SRL este înregistrată ca operator de date cu caracter personal în registrul operatorilor de date personale, ținut de Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP), sub nr. de înregistrare ____________